Gizlilik Politikası

 Gizlilik Politikası

Gizlilik politikası web sitemiz Google play ve Apple store yer alan uygulamarımız için geçerlidir. Basit olması için, hepsine bu Gizlilik Politikasında “hizmetlerimiz” olarak atıfta bulunuruz.


Bazı servislerimiz kendi özellinde benzersiz gizlilik politikalarını gerektirebilir. Belirli bir hizmetin kendi gizlilik politikası varsa, o politika mevcut okumakta olduğunuz gizliliik politikaları kapsamı dışında kalır.


Faydalandığınız Hizmetler Kapsamında Hangi Bilgileri Toplarız.


Hizmetlerimizi kullanırken bize belirli bilgileri vermeyi kabul etmek durumda kalırsınız. Bunlar şunları içerir:


Bir hesap oluşturduğunuzda, bize en azından giriş bilgilerinizi ve hizmetin çalışması için cinsiyetiniz ve doğum tarihiniz gibi gerekli bazı temel bilgileri sağlarsınız.

Profilinizi tamamladığınızda, kişiliğinizle ilgili ayrıntılar, yaşam tarzı, ilgi alanları ve sizinle ilgili diğer ayrıntılar gibi ek bilgileri, ayrıca fotoğraf içerikleri paylaşabilirsiniz. Fotoğraf paylaşmak için veya belirli bir içerik eklemek için kamera veya fotoğraf albümünüze erişmemize izin verebilirsiniz. Bize sağlamayı seçtiğiniz bilgilerin bir kısmı, örneğin yargı veya etnik kökenleriniz, cinsel yöneliminiz ve dini inançlarınız gibi belirli ülkelerde “özel” veya “hassas” olarak kabul edilebilir. Bu bilgiyi vermeyi seçerek, bu bilgiyi işlememize izin vermiş olursunuz.

Yönetici ekibimize başvurursanız veya teknik bir sorun için bizimle iletişime geçerseniz, etkileşim sırasında bize verdiğiniz bilgileri sorun çözmek için toplarız. Size daha kaliteli bir hizmet sunmak için bazen bu etkileşimleri eğitim amaçlı izler veya kaydederiz.

Sohbet hizmetlerinin bir parçası olarak yayınladığınız profil içeriğinin yanı sıra diğer kullanıcılarla olan sohbetleriniz de siz silmediğiniz sürece profilinizle ilişkilendirerek arşivleriz.


Servislerimizi kullandığınızda, hangi özellikleri kullandığınız, bunları nasıl kullandığınız ve servislerimize erişmek için kullandığınız cihazlar hakkında bilgi topluyoruz.


Hizmetlerimizdeki etkinliğiniz hakkında, örneğin bunları nasıl kullandığınız (örneğin, giriş yapmış olduğunuz tarih ve saat, kullandığınız özellikler, aramalar, tıklamalar ve size gösterilen sayfalar, web sayfası adresine atıfta bulunma) hakkında bilgi topluyoruz.) ve diğer kullanıcılarla nasıl etkileşimde bulunduğunuz (örneğin, bağlantı kurduğunuz ve etkileşimde olduğunuz kullanıcılar, sohbet başlatma tarihi, gönderdiğiniz ve aldığınız (mesajların sayısı).

IP adresi, cihaz kimliği ve türü, aygıta özgü ve uygulama ayarları ve özellikleri, uygulama çökmeleri gibi donanım ve yazılım bilgileri cihazınızın ayarlarına), tarayıcı türüne, sürümüne ve diline, işletim sistemine, saat dilimine, cihazınızı veya tarayıcınızı benzersiz şekilde tanımlayabilecek çerezler veya diğer teknolojilerle ilişkili tanımlayıcılar (örneğin, IMEI / UDID ve MAC adresi);

servis sağlayıcınız ve sinyal gücü gibi kablosuz ve mobil ağ bağlantınızla ilgili bilgiler size daha iyi hizmet vermek için saklanabilir.


Bilgilerin İşlenmesi Ve Kullanılması


Bilgilerinizi kullanmamızın temel nedeni size sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak ve iyileştirmektir. Ayrıca, bilgilerinizi sizi güvende tutmak herhangi bir siber zorbalığa maruz kaldığınız durumlarda yasal işlem başlatmak için arşivleriz. Diğer kullanıcılarla bağlantı kurmanız ve popüler kullanıcılar listesine girmeniz için verileriniz belirli bir algoritma kapsamında kullanırız. Çoklu platformlarda sohbet geçmişinize ulaşmanız için siz silmediğiniz sürece sohbet geçmişiniz sunucumuzda saklarız.


Kullanıcılarımızın kendi aralarında gerçekleştirdikleri sohbet içeriğinde yer alan mesajlar, gönderilen ve alınan resimler, kaydedilen sesli mesajlar dahil olmak üzere, söz konusu sohbetin taraflardan en az birinin şikayet etmesi halinde moderatör ekibi tarafından incelenmesine izin vermiş olursunuz.


Tamamen veya kısmen bir birleşme, satış, devralma, elden çıkarma, yeniden yapılandırma, yeniden düzenleme, tasfiye, iflas veya diğer mülkiyet veya kontrol değişikliğine gitmek durumda kaldığımızda, bilgilerinizi yeni firma yetkilerine aktarabiliriz.


Bilgilerinizi şu durumlarda kısmen veya tamamen ifşa etmemiz gerekebilir: mahkeme emri, mahkeme celbi veya arama emri, devlet / yasa uygulama soruşturması veya diğer yasal gereklilikler gibi yasal bir sürece uymak; suç veya suça karışan kimselerin suçun önlenmesine veya tespitine yardımcı olmak için (her durumda geçerli yasaya tabi); veya herhangi bir kişinin güvenliğini sağlamak amacıyla kurumlarla paylaşabiliriz. Yasa kapsamında kuvvet kolluklarına bilgi vermemiz gerekeceği durumlar öngördüğümüzde, sohbet geçmişiniz kullanıcı tarafından silinse dahi belirli bir süre sunucularımızda arşivleyebiliriz.


Bilgilerinizi şu durumlarda paylaşmamız gerekebilir: ifşa fiili veya tehdit altındaki bir davada sorumluluğumuzu azaltabileceği durumlarda. Kullanıcılarımızın, iş ortaklarımızın veya diğer ilgili tarafların yasal haklarımızı ve yasal haklarını korumak için gerekli olduğu takdirde; Sizinle olan anlaşmalarımızı uygulamak; ve yasa dışı faaliyetler, şüpheli dolandırıcılık veya diğer yanlış işlemler hakkında soruşturma kapsamında bilgilerinizi paylaşmak durumunda kalırız.


Yaş Sınırlaması


Hizmetlerimiz 18 yaş ve üstü kullanıcılar ile sınırlıdır. Platformumuzda 18 yaşın altındaki kullanıcıların izin vermiyoruz ve 18 yaşın altındaki hiç kimseden bilerek kişisel bilgi toplamıyoruz. Bir kullanıcının 18 yaşın altında olduğundan şüpheleniyorsanız, bunu bize bildirmek için iletişim formumuzu kullanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KULLANICI SÖZLEŞMESİ